Strandpark Roots

Samen genieten aan de kust van Noord-Holland

Even een weekend ertussenuit of samen lekker lang vakantie vieren: u bent van harte welkom op Strandpark Roots!

Elk jaar genieten duizenden bezoekers van de Noord-Hollandse kust. Met het hoogste aantal zonuren, fijne stranden en authentieke dorpjes is een heerlijke tijd gegarandeerd. En het wordt nóg fijner met een verblijf op ons autovrije park in het hart van de kuststrook. Ons park is kleinschalig, met acht mooie accommodaties. Het strand ligt dichtbij: na slechts driehonderd meter kriebelt het zand al tussen je tenen.

Bekijk ons aanbod

Iedereen is welkom!

Onze luxe lodges en chalets bieden comfort, rust en ruimte

Uit ervaring weten we dat zowel stellen als gezinnen en complete families zich welkom voelen op Strandpark Roots. Onze luxe lodges en chalets bieden comfort, rust en ruimte. Elke accommodatie is voorzien van een eigen terras. In het midden van het park ligt een groene buitenplaats met speeltoestellen. Liever een compleet eigen plekje? Onze strandvilla met eigen oprit en tuin grenst aan het park en biedt ruimte aan zeven personen. Daarnaast ligt een van onze beach lodges met eigen parkeerplaats.

Heeft u specifieke vragen (die niet bij op het boekingsformulier vermeld staan)? Laat het ons gerust weten, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. We kijken graag naar persoonlijke wensen of verzoeken voor bijvoorbeeld een zakelijk verblijf of groepsuitje.

Bekijk ons aanbod

Onze luxe accommodaties

Een greep uit ons aanbod